Witam. Zachęcony waszymi komentami dzisiaj zamówiłem sobie wizytę na przyszły tydzień. Cena faktycznie zachęcająca - ale z doświadczenia wiem, że cena i miłe słówka mogą oznaczać bardzo wiele niekoniecznie miłych rzeczy Ale mam nadzieje, że tym razem będzie jednak inaczej :P Ps. Jest możliwość poczekania na auto na miejscu, bo zapomniałem z tego wszystkiego zapytać... :?
Warsztat Warszawa ul.Syreny 14 Polecam!!!
Zwiń
X
-
A ja zapytam o co innego, żeby nie zakładać nowego posta. Mianowicie, mam do wymiany (?) próg bo jeszcze w lato wjechałem w jakąś kałużę. Coś leżało w wodzie i zdrowo jebło w próg. Boję się, żeby nie zaczął rdzewieć, bo zdarło lakier. To jest w zasadzie w takim miejscu, że tego nie widać, ale jak wejdzie korozja,,,,,Poećcie jakiegoś solidnego blacharza i lakiernika do Skodzianki. Auto ma gwarancję do marca 2010. Zastanawiam się, czy zrobić to jeszcze na gwarancji w jakimś ASO, czy gdzie indziej po gwarancji?Moja strzałka Nie wymuszajcie pierwszeństwa, to szkodliwe dla zdrowia...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Bear.PawWitam. Zachęcony waszymi komentami dzisiaj zamówiłem sobie wizytę na przyszły tydzień. Cena faktycznie zachęcająca - ale z doświadczenia wiem, że cena i miłe słówka mogą oznaczać bardzo wiele niekoniecznie miłych rzeczy Ale mam nadzieje, że tym razem będzie jednak inaczej :P Ps. Jest możliwość poczekania na auto na miejscu, bo zapomniałem z tego wszystkiego zapytać... :?
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez hsurimTylko trochę tam ciasno i tym samym nieco można ... przeszkadzaćAUM sprzedany, sentyment do Was został...
Komentarz
-
-
Byłem w tym warsztacie na oględzinach. Chłopaki się znają. teraz bede się chciał ustawić na wymianę zaworu podciśnienia (przy około 130-150km/h odcina turbo ). koszt z tego co się ostatnio pytałem 500 zł. ale czas najwyższy to naprawić.
Poza tym zauważyłem ze taksówkarze z wawy też tam zajeżdząją.. to chyba świadczy ze nie jest kosmicznie drogo i że dobrze robią.Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
Komentarz
-
-
ja jade we wtorek z samego rana..
co prawda byłem juz.. i fakt (po pierwszej wizycie) chyba się znają..
nie wymieniają wszystkiego! cytat: "troche się poci, ale to normalne po jakimś czasie.. narazie nie ma co wymieniać", poranne brzęczenie po prawej stronie przy rozrządzie (jak zajechałem do nich to jak na złość nie brzęczało), ale dowiedziałem się że jest to prawdopodobnie napinacz paska klinowego - BINGO!, zgadza się.. ! z ranka przytrzymałem ręką i przestało..
podobno po jakimś czasie brzęczy..
z małych doświadczeń - chyba bedę robił tam silniczek (mam nadzieje jednak, ze nie bedzie się on co sprawda specjalnie psół). zobaczymy jak wymienie zawór podciśnienia czy się polepszy
pozdr.Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
Komentarz
-
-
Skoda i nie tylko: Skoda, warsztaty, opinie
Komentarz
-
Komentarz